IT Solutions

Wij zijn uw technologisch partner door u te ondersteunen met met slimme IT-oplossingen. Nidaros bestaat uit specialisten die een uitgebreid assortiment van softwareontwikkeling, onderhoud en ondersteunende diensten aanbieden.

Wat bieden wij?

  • Softwareontwikkeling
  • Onderhouden en aanpassen van uw automatiseringsprocessen
  • Informatieanalyse
  • Testmanagement
  • Ontwikkeling van software- en marktconcepten

Software- en applicatieontwikkeling

Software ontwikkeling is een deelgebied van informatica dat zich bezighoudt met alle aspecten van het bouwen van complexe maar betrouwbare software tot informatiesystemen. Aan de  hand van Agile /SCRUM, pakken wij projecten op van probleemanalyse tot aan het oplevering. Omdat wij focussen op de functionele aspecten van een project, beperken onze engineers zich niet tot een specifieke taal of technologie maar nemen wij het het zoeken naar de beste en juiste oplossing als uitgangspunt voor elke specifieke uitdaging.

Onderhouden en aanpassen van uw automatiseringsprocessen

Nidaros helpt u om uw bedrijfsprocessen te integreren op basis van bewezen technologie. Wij analyseren repeterende werkzaamheden binnen uw bedrijf en zorgen ervoor dat deze werkzaamheden door onze ‘virtuele’ medewerker volledig worden geautomatiseerd. Dit proces heet Robotic Process Automation, kortweg R.P.A.

Bekijk hieronder ons filmpje over R.P.A.

Informatieanalyse

Onze team is in staat om bedrijfsprocessen te analyseren, de informatiebehoefte vast te stellen, zoeken van mogelijke oplossingsrichtingen, alsmede het formuleren van systeemeisen. Focus is gericht op de achterliggende concepten / processen en niet om de techniek zelf. Zo zorgen wij ervoor dat u het best uit uw medewerkers en organisatie haalt.

Testmanagement

Testen is nodig om inzicht te geven in de kwaliteit van informatiesystemen en de risico’s bij het productie nemen. Onze testengineers richten zich op het identificeren van risico’s die verbonden zijn aan de ontwikkeling en implementatie van uw ICT-systeem. U schakelt onze testmanagers in om een succesvol oplevering van uw ontwikkeltraject te garanderen.

Ontwikkeling van software- en marktconcepten

Op basis van uw expertise ondersteunen wij de ontwikkeling en introductie van vraaggestuurde software- en marktconcepten. Door het maken van modulaire stappen, werken wij samen aan een continue verbeterende, geïntegreerde totaaloplossing, waarbij uw bedrijf zich kan onderscheiden in de markt.

Zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van IT Solutions? Dan bent u bij Nidaros aan het juiste adres. Wij faciliteren organisaties op IT-gebied.

Turnkeyprojecten

Middels een turnkeyproject neemt u een totaaloplossing af bij Nidaros. De complete IT-infrastructuur binnen uw organisatie wordt onder de loep genomen en professioneel ingericht. Onze vakmensen verzorgen hierbij het advies, de ontwikkeling, de implementatie en het beheer.

Een efficiënt ingerichte IT-infrastructuur bespaart geld en tijd. Wij hebben de expertise in huis om dit te verzorgen zodat u zich bezig kunt houden met de belangrijkste stromen binnen uw organisatie.

Lees meer: turnkeyprojecten

Remote desktop services

Nidaros faciliteert het complete beheer van servers en applicaties voor organisaties. Dit doen wij middels de dienst Remote Desktop Services.

Simpel gezegd betekent dit dat organisaties applicaties benaderen via onze server. De software die u gebruikt binnen de organisatie staat op de server van Nidaros. Deze benadert u online via een beveiligde verbinding.

Lees meer: Remote Desktop Services

Ontwikkeling software of marktconcepten

Wij ontwikkelen producten, software en applicaties voor onze klanten. Van het idee tot de realisatie en oplevering. Voorbeelden van producten die wij in de markt gezet hebben:

  • ProHours
  • CV Analist
  • CarID
  • MIJNIPTV
  • Scanjebon

Lees meer: producten

Een betrouwbare IT-partner inschakelen?

Om deze redenen kiest u voor ons:

Wij hebben ongelooflijk veel expertise in huis (hoe uitdagender uw vraag, hoe leuker wij het vinden)

Ontzorging van A tot Z (u kunt alles met een gerust hart uit handen geven)

Veilige omgeving voor al uw bestanden (zekerheid van een veilige omgeving)

Concreet plan van aanpak (we bepalen wie welke taken uitvoert en hoeveel tijd dit kost)

Heldere en eerlijke communicatie (zo weet u precies wat wij aan het doen zijn)

Serverbeheer voor 100% in eigen handen (zo garanderen wij kwaliteit)

Het proces bepaald uw IT-landschap!