Nieuws

ICT-Academie presenteert zich op de Open dag van het Alfa-college

Open dag 24 januari Alfa-college Hoogeveen.

Locatie: Bedrijfsrestaurant van het Alfa-college aan de Voltastraat 33, Hoogeveen.

De presentatie van de ICT-Academie vindt plaats in het rechter gedeelte van het restaurant. Achter het restaurant bevindt zich het ‘talentencentrum’; hier vindt de presentatie van de ICT-Academie plaats en geeft Adri Wischmann een workshop Internet of Things (IoT).

Er lopen studenten rond die ervaring hebben met de ICT-Academie. Zij voorzien jou van informatie over projecten die zij uitgevoerd hebben bij de ICT-Academie.

Concept programma:

16.00 uur Start Open Dag

17.00 uur

Presentatie over de ICT-Academie door Ed van de Berg (docent) en Gerben Dolsma (bedrijfsleven) in het talentencentrum (15 min.) Deze presentatie worden herhaald op elke heel uur (18.00, 19.00 en 20.00 uur).

17.15 uur

Workshop IoT door Adri Wischmann in het talentcentrum (30 min.). De workshop wordt herhaald om 18.15, 19.15 en 20.15 uur).

Adri Wischmann heeft reeds meer dan 30 jaar ondernemers-ervaring en een grote passie voor IT en techniek. In het huidige tijdperk waar termen als digitalisering, smart industry, big data, RPA en Internet-of-Things om je oren vliegen, neemt hij ons mee in een reis naar IT in de toekomst.