Awareness

Voeren uw medewerkers nog steeds zinvolle en waarde creërende taken uit?  Of denkt u dat uw bedrijfsprocessen door veel repeterende handelingen wellicht efficiënter uitgevoerd kunnen worden? Nidaros helpt organisaties de mogelijkheden rondom Robotic Process Automation – RPA – in kaart te brengen.

RPA biedt kansen waar traditionele IT niet mogelijk is en nog veel handmatig werk wordt verricht. Bent u zich bewust van de winst in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit die ontstaat door de invoering van RPA? En dan hebben we het belangrijkste aspect nog niet eens benoemd: Lean management. Uw bedrijfsresultaten verbeteren door verspilling te elimineren.

Voordelen RPA

Snel                            

Robots werken feilloos, 24/7 door. Daarmee zorgen ze er niet alleen voor dat processen vloeiend verlopen, maar ook dat medewerkers vrijgemaakt worden voor o.a. de persoonlijke klantprocessen.

Flexibel                       

Robots zijn perfect in staat om piekmomenten te integreren. Daarmee kan uw organisatie makkelijker meebewegen met schommelingen in de markt.

Kwaliteit                     

Een robot is nooit ziek, maakt geen fouten en levert zeer nauwkeurige output waarmee processen continu geoptimaliseerd worden.

In vier stappen naar RPA

Nidaros brengt – samen met u – de meerwaarde die RPA kan bieden in de organisatie in beeld. Dat betekent het selecteren en prioriteren van de processen die gerobotiseerd kunnen worden. Deze scan brengt volume, frequenties en foutgevoeligheden van bedrijfsprocessen in kaart. Hieruit blijkt letterlijk de RPA potentie van processen. Vervolgens wordt er ingezoomd op het proces: welke taken binnen het proces leveren direct winst op bij uitvoering door een robot? Daarna bouwt Nidaros de ‘robotfabriek’, ontwerpt de software, test op behaalde doelstellingen en implementeert het geheel in uw organisatie. Samen met uw medewerkers, zodat zij het maximale uit RPA kunnen halen via monitoring.

Awareness sessie bijwonen?

Wilt u ook een keer meegenomen worden in de reis van mogelijkheden die RPA biedt? Plan een sessie in bij Nidaros. Bij deze Awareness sessie bespreken we o.a. alle mogelijkheden die RPA biedt, de do’s en dont’s, het soort processen met RPA potentie en hoe Nidaros het gehele implementatietraject vormgeeft, samen met de IT medewerkers van uw organisatie.

Ik meld mij aan voor een awareness sessie