Consultancy

Nidaros IT Consultancy levert IT consultants op het gebied van informatieanalyse, software development en testmanagement. Onze jarenlange expertise op ICT gebied heeft geresulteerd in een mooi portfolio tevreden klanten. Wij werken door heel Nederland en kunnen zowel korte ICT-projecten voor u oplossen of een van onze consultants voor langere tijd bij u detacheren. Voor procesoptimalisatie, workflowmanagement, testmanagement, software development en informatieanalyse bent u bij ons op het juiste adres.

Specialist in optimalisatie van uw bedrijfsprocessen

Bij automatisering gaat het in eerste instantie om de informatiestroom binnen uw organisatie. Onze overtuiging is dat het hierbij niet gaat om het automatiseren, maar om het ondersteunen en/of verbeteren van werkprocessen, waarbij de ICT en techniek hulpmiddelen zijn.

Hierbij passen we het volgende proces toe:

Analyseren – Integreren – Automatiseren

 

Om onze klanten maximaal te kunnen ondersteunen hebben wij de pijlers gericht op vier specifieke kennisgebieden, namelijk:

  1. Softwareontwikkeling
  2. Informatieanalyse
  3. Testmanagement
  4. Business Proces management

Automatiseren van uw bedrijfsprocessen

Nidaros helpt u om uw bedrijfsprocessen te integreren op basis van bewezen technologie. Wij analyseren repeterende werkzaamheden binnen uw bedrijf en zorgen ervoor dat deze werkzaamheden door onze ‘virtuele’ medewerker volledig worden geautomatiseerd. Dit proces heet Robotic Process Automation, kortweg RPA.

Lees hier meer over ‘Wat is RPA‘?

Klik op deze link om het filmpje van RPA te bekijken.

Kosten besparen op uw bedrijfsprocessen

Onze virtuele medewerker kan worden ingezet tussen bestaande applicaties maar ook tussen applicaties van verschillende bedrijven. Door de inzet van onze virtuele medewerker ontstaat er voor u een kostenbesparende oplossing, waardoor u en uw collega’s zich meer kunnen focussen op uw core business. Voor de duidelijkheid: wij veranderen niets aan uw huidige processen, wij plaatsen er alleen ‘iets’ tussen.

Uw bedrijf groeit maar u bent huiverig om extra personeel aan te nemen?

Maak een afspraak met ons om te bespreken hoe wij uw bedrijfsprocessen kunnen automatiseren. U hoeft dan hoogstwaarschijnlijk geen (extra) personeel aan te nemen. Wij zetten voor processen binnen uw onderneming een zgn. virtuele medewerker in. Deze medewerker wordt door robots aangestuurd en is niet zichtbaar. En toch brengt deze virtuele medewerker veel voordelen met zich mee:

Voordelen van de virtuele medewerker:

  1. Wordt niet ziek
  2. Gaat niet met vakantie
  3. Werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week (24/7)
  4. Bent u geen loon verschuldigd (dus ook géén loonkosten!)
  5. Zorgt ervoor dat de werkzaamheden gewoon in Nederland gedaan kunnen worden (niet uitwijken naar lage-loon landen)
  6. Brengt opdrachtgever en leverancier dicht bij elkaar

Persoonlijk dashboard

Om u op de hoogte te houden van uw bedrijfsprocessen en de verwerking van de werkzaamheden leveren wij naast onze virtuele medewerker de Spider, uw eigen dashboard en rapportage tool waarmee u uw onderneming of organisatie beter en efficiënter in kan richten. 

Om uw organisatie maximaal te kunnen ondersteunen hebben wij de mogelijkheid om koppelingen te ontwikkelen, maar ook om serverruimte en hosting aan te bieden. In de afgelopen jaren hebben wij een klantenbestand opgebouwd waarbij wij onze klanten helpen met het ontwikkelen van de website, webshop en crossplatform apps. Deze ontwikkelingen worden beheert en gehost op ons eigen serverpark.

Ook u kunt gebruiken maken van de Consultancy unit binnen Nidaros. Ervaren RPA specialisten kunnen uw organisatie tijdelijk ondersteunen.  

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij kijken er naar uit om onze kennis met u te delen! Neem gerust contact met ons op.