Overige diensten

Academie

Nidaros houdt zich bezig met nieuwe technieken en ‘new business’ en/of startups. Hierbij gaat het vooral om technieken en/of ideeën die aan het begin staan van brede acceptatie.

Om deze technieken en ideeën een kans te geven is een unieke samenwerking gestart tussen: Bedrijfsleven – Opleiding – IT bedrijven – Overheid

Klik hier voor meer informatie over onze Academie.

Consultancy

Nidaros IT Consultancy levert IT consultants op het gebied van informatieanalyse, software development en testmanagement. Onze jarenlange expertise op ICT gebied heeft geresulteerd in een mooi portfolio tevreden klanten. Wij werken door heel Nederland en kunnen zowel korte ICT-projecten voor u oplossen, of een van onze consultants voor langere tijd bij u detacheren. Voor procesoptimalisatie, workflow management, testmanagement, software development en informatieanalyse bent u bij ons op het juiste adres.Om onze klanten maximaal te kunnen ondersteunen hebben wij de pijlers gericht op vier specifieke kennisgebieden, namelijk:

  1. Softwareontwikkeling
  2. Informatieanalyse
  3. Testmanagement
  4. Business Proces management

Wilt u meer weten over hoe onze consultants een bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijfsprocessen? Klik hier of neem dan vrijblijvend contact op.

Hosting en beheer

  • Bent u op zoek naar een partner die uw website inclusief bijbehorende systeem of applicaties kan hosten?
  • Heeft u een website die niet geschikt is voor een standaardserver vanwege het vele dataverbruik?
  • Wilt u applicaties via een externe server benaderen zodat u geen omkijken hebt naar onderhoud en/of beheer?
  • Wilt u zeker weten dat software en applicaties op een veilige plek staan?

Nidaros is gespecialiseerd in de totaalhosting van websites, systemen en applicaties. Specifiek de hosting van veel dataverkeer. Onze servers zijn ingericht op het beheer van complexe websites en systemen.Toegang tot de server en mate van beheer– VPS | Virtual Private Server. Dit betekent dat uw eigen software op de server van Nidaros staat. De software benadert u met eigen inloggegevens.
– SAAS | Applicaties staan op de server van Nidaros. U benadert deze online. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en beheer
– Applicatiebeheer | Wij verzorgen ook het complete beheer van applicaties die via onze server lopen. Dit betekent dat het complete onderhoud en beheer in handen van Nidaros is. Hierdoor bent u gegarandeerd van een snelle service.

Hosting
Onze servers hebben wij voor 100% in eigen beheer. Hierdoor is optimale service gegarandeerd. Wij monitoren onze servers constant, door middel van interne en externe controles. Zo zijn we in staat vlot te reageren bij mogelijke calamiteiten. Kiest u voor onze hostingdiensten, dan leggen wij de voorwaarden vast middels een SLA (Service Level Agreement). 

Support en Service
Via onze supporttool maakt u eenvoudig tickets aan voor het melden van vragen, problemen of bugs. Hier kunt u altijd de voortgang inzien van lopende vragen.

Voordelen van hosting via Nidaros:
– Zekerheid van een veilige omgeving
– Koppeling tussen de systemen die u wenst
– Installatie, beheer en onderhoud van applicaties
– Serverbeheer voor 100% in eigen (onze) handen 
– Constante monitoring van servers en applicaties