Robotic Process Automation

Bent u zich bewust van de winst in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit die ontstaat door de invoering van Robotic Process Automation – RPA-? RPA biedt kansen waar traditionele IT niet mogelijk is en nog veel handmatig werk wordt verricht. Nidaros helpt organisaties de mogelijkheden rondom Robotic Process Automation – RPA – in kaart te brengen. In vier stappen introduceert u RPA in uw organisatie.

Stap 1, Awareness

Denkt u dat uw bedrijfsprocessen door veel repeterende handelingen wellicht efficienter uitgevoerd kunnen worden? Nidaros biedt inzicht in haar Awareness sessie. Tijdens deze sessie bespreken we mogelijkheden, de do’s en dont’s, geschiktheid van processen en hoe Nidaros met uw organisatie de vier stappen naar RPA doorloopt. Wat weet u al van RPA?

(lees verder …)

Stap 2, Discovery

Is het geen vraag meer of RPA meer waarde uit uw organisatie kan halen? In een Discovery sessie gaat Nidaros op ontdekkingstocht langs alle processen binnen uw organisatie. In één dag is helder welke informatiestromen er zijn, hoe deze data nu uw processen stroomlijnt en of en waar dit efficienter zou kunnen met RPA. Hoe RPA proof is uw organisatie?

(lees verder …)

Stap 3, Implementatie

Ligt er een heldere businesscase voor RPA? Nidaros heeft op basis van ervaring een stappenplan ontwikkeld waarmee een implementatieproces geruisloos verloopt. Tijdens de implementatiesessie brengen we daarom eerst de impact op de organisatie in kaart. Voor welke afdelingen, processen en mensen heeft RPA gevolgen?

(lees verder …)

Stap 4, Support

De implementatie van RPA is klaar. Monitoring en beheer zijn de nu voorliggende uitdagingen. In een Supporting sessie kijkt Nidaros samen met u naar de verschillende actoren die een rol spelen bij de optimale werking van uw robotlandschap. Met behulp van onze Spider – een ‘intelligent workload manager’ – haalt u het maximale uit RPA.

(lees verder …)

Spider

Nidaros heeft de Spider ontwikkeld om de handelingen van de robot en het verloop van de betrokken processen te monitoren. Het is een – onafhankelijke -software tool, een ‘intelligent workload manager’ die organisaties helpt om het maximale uit Robotic Process Automation (RPA) te halen. Niet alleen door geautomatiseerde processen optimaal te benutten. Ook door tegelijkertijd meer inzicht te krijgen in de opbrengst van processen door monitoring. Via een dashboard heeft u realtime, compleet inzicht in de kwaliteit van processen en de prestaties van je robot. Bijsturen wordt eenvoudiger en kan sneller.

(lees verder …)