Remote Desktop Services

Herkent u zich in een van de volgende situaties:

  • Als organisatie wilt u zich focussen op uw core business?
  • Uw organisatie wil geen eigen IT-afdeling opzetten voor ICT-zaken?
  • U wilt niet bezig zijn met software-updates of beheer van applicaties?

Dan bent u bij Nidaros aan het juiste adres. Wij zijn uw partner op het gebied van IT Solutions.

Volledige ontzorging met Remote Desktop Services

Nidaros faciliteert het complete beheer van servers en applicaties voor organisaties. Dit doen wij middels de dienst Remote Desktop Services.

Simpel gezegd betekent dit dat organisaties applicaties benaderen via onze server. De software die u gebruikt binnen de organisatie staat op de server van Nidaros. Deze benadert u online via een beveiligde verbinding. Voorbeelden van applicaties zijn:

  • FinanciĆ«le pakketten
  • Projectplanning

Remote Desktop Services

 

Zo werkt Remote Desktop Services

Met Remote Desktop Services hebben medewerkers altijd en overal toegang tot werkapplicaties. De medewerker logt in en kan vervolgens aan het werk vanaf zijn eigen bureaublad. Hier hebben zij toegang tot de applicaties waar zij voor gemachtigd zijn.

Verschillende lagen binnen de organisatie

Het is mogelijk om medewerkers in diverse lagen van de organisatie verschillende rechten te geven. Dit kan bijvoorbeeld wanneer afdelingen binnen een organisatie met verschillende applicaties werken. De salesafdeling werkt immers met andere software dan de financiƫle afdeling.

Het is mogelijk om een ‘persoonlijk profiel’ per medewerker aan te maken. Dit betekent dat specifieke medewerkers toegang krijgen tot (extra) applicaties passend bij een functie of een rol binnen de organisatie.

Eenvoudig controle

Gaat een medewerker uit dienst? Promoveert een medewerker of gaat hij een andere functie vervullen? Geen probleem, de rechten van medewerkers zijn eenvoudig aan te passen.

Veiligheid van bestanden

Het inloggen op de server dient online te gebeuren. Een beveiligde verbinding is een belangrijke vereiste. Nidaros kiest standaard voor een VPN-verbinding. Dit is de veiligste vorm om bestanden en applicaties veilig te benaderen.

Kiezen voor Remote Desktop Services

De voordelen van Remote Desktop Services op een rij:

automat emmen Wij hebben de expertise in huis om het complete beheer (bijvoorbeeld software-updates, toevoegen/verwijderen applicaties en rechtenbeheer) probleemloos te organiseren.

automat emmen U hoeft geen complete ICT-afdeling op te zetten. Dit kunt u bij een externe partij neerleggen.

automat emmen U focust zich op uw core business, wij doen dit ook!

automat emmen Gegarandeerd een veilige verbinding om applicaties te benaderen.

Verwante informatie: