Turnkey-projecten

Nidaros is specialist op het gebied van complete turnkey-oplossingen voor organisaties. Wij zijn al jaren een toonaangevende aanbieder op het gebied van turnkey-projecten.

U zit met de handen in het haar. U heeft namelijk een schitterend idee uitgedacht maar de vraag is: ‘Hoe ga ik hier invulling aan geven?’.

De vakmensen van Nidaros verzorgen een totaaloplossing waarbij wij adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren.

Een turnkey-oplossing?

Bedrijfsprocessen veranderen snel. Klanten worden steeds veeleisender. Dit betekent dat organisaties moeten innoveren om bij te blijven op de markt. Een goede IT-infrastructuur bespaart organisaties talloze uren en vele euro’s. Nidaros ontzorgt organisaties door de vertaalslag te maken van proces naar infrastructuur.

Turnkey projecten, IT Solutions

Sales-support

Een voorbeeld van een turnkey-oplossing is de complete invulling van salesactiviteiten. Om de omzet te verhogen zet een organisatie in op telefonische acquisitie. Alleen het inrichten van het proces kost veel tijd. Dit proces hebben wij geautomatiseerd.

Hierdoor hoeft een organisatie enkel de mensen te organiseren om te bellen. Medewerkers loggen in op het systeem en kunnen direct aan de slag. Bellijsten staan klaar, gegevens worden verwerkt in het systeem.

Beheer en support

De service van Nidaros gaat verder dan dit: het systeem wordt gekoppeld aan de bedrijfsprocessen. Zodoende worden acties die voortkomen uit de belactiviteiten automatisch voltooid. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van afspraken of verzenden van e-mails.

Planningssystemen optimaliseren

Bewerkelijke planningssystemen? Nidaros ontwikkelde een planningssysteem waarmee alle planningswerkzaamheden in één oogopslag duidelijk zijn. Compleet geoptimaliseerd en toegankelijk voor alle medewerkers op alle mogelijke locaties.

Inzet virtuele medewerker

Een onderdeel van een turnkey-oplossing is de virtuele medewerker. De virtuele medewerker heeft als hoofdtaak om repeterende en controlerende taken over te nemen.

Belangrijke kanttekening: de virtuele medewerker is geen applicatie of nieuwe software, maar een vertaalslag van proces naar infrastructuur. Het zijn softwarerobots die structurele, repeterende computerwerkzaamheden kunnen overnemen.

Ga door naar: de virtuele medewerker

Voorbeelden van werkzaamheden

Voorbeelden van oplossingen die wij bieden:

 • Leveren van programmeurs (PHP, SQL, etc.)
 • Leveren van rapportages
 • Tijdregistratie
 • Verwerken van bestellingen
 • Beheer op ons serverpark
 • Rechtenstructuren instellen
 • Virtuele medewerkers
 • Verzorgen van streaming
 • Automatische melding bij belangrijke momenten
 • Opzetten serverpark
 • Integreren van chatfuncties
 • Automatische integratie in agenda’s
 • Ontwikkelen van apps

Talrijke voorbeelden: toegespitst op bedrijfsprocessen

Onze kracht ligt in de flexibiliteit om organisaties in het complete proces te ondersteunen. Wij breiden onze technische kennis voortdurend uit. Deze kennis passen wij steeds weer toe in nieuwe omgevingen. Hierdoor krijgt u advies op maat. Soms is er een oplossing mogelijk waarvan u nog niet wist dat deze bestond!

Maak gebruik van onze kennis, ervaring en creativiteit

Heeft u een briljant idee wat op de plank blijft liggen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Nidaros biedt? Profiteer van onze kennis, ervaring en creativiteit. Wij weten precies wat mogelijk is en spelen direct in op uw wensen. Zo gaan wij te werk:

automat emmen  Uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij we vrijblijvend de mogelijkheden verkennen

automat emmen  Bespreken van specifieke wensen

automat emmen  Een voorstel op maat

automat emmen  Uitgebalanceerd prijsvoorstel

automat emmen  Indien akkoord, een helder plan van aanpak

automat emmen  Constante monitoring en communicatie over de voortgang

automat emmen  Oplevering van het project

 

Sparren over een turnkey-oplossing?

Wij denk graag met mee!

Contact Nidaros

Deskundig en betrouwbaar advies Nidaros