Meteen naar de inhoud

Hoogeveen 16 oktober 2020:

AI as a service

Ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):

 

Aanleiding

Veel bedrijven hebben veel verschillende documenten die verwerkt moeten worden. Deze documenten worden aangeboden in verschillende bestandsformaten. Dit is voor een MKB bedrijf in de meeste gevallen een arbeidsintensief proces. De documenten worden meestal overgetypt in hun eigen software pakketten. In de markt zijn verschillende technieken reeds beschikbaar, maar hebben een hoge aanschafprijs en hebben een hoge technische kennis nodig waardoor deze technieken niet implementeerbaar voor de meeste (kleine) MKB-bedrijven.

 

Doelstelling

Door het bouwen van een dienst/platform met daarin AI systemen worden gebundeld en deze aan te beiden aan bedrijven tegen een transactie prijs, is het mogelijk om deze technieken, zonder daar hoge aanschafkosten aan te bieden.  Door deze dienst moet ook AI technieken voor kleine MKB bedrijven haalbaar worden.  Deze dienst zal een MKB bedrijf  helpen bij hun digitale transitie.