Over ons

 

Nidaros uit Hoogeveen is een IT-bedrijf dat bedrijfsprocessen wil koppelen aan technologieën. Hiermee helpen wij bedrijven om repeterende werkzaamheden te verminderen door deze handelingen te automatiseren. Wij zijn gespecialiseerd in RPA.

Directeur / eigenaar van Nidaros is Gerben Dolsma.

Om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen is Nidaros opgedeeld in 3 bedrijfsonderdelen:

 • Nidaros Consultancy

Nidaros IT Consultancy levert IT consultants op het gebied van informatieanalyse, software development en testmanagement. Onze jarenlange expertise op ICT gebied heeft geresulteerd in een mooi portfolio tevreden klanten. Wij werken door heel Nederland en kunnen zowel korte ICT-projecten voor u oplossen of een van onze consultants voor langere tijd bij u detacheren. Voor procesoptimalisatie, workflowmanagement, testmanagement, software development en informatieanalyse bent u bij ons op het juiste adres.

Om onze klanten maximaal te kunnen ondersteunen hebben wij de pijlers gericht op vier specifieke kennisgebieden, namelijk:

 1. Softwareontwikkeling
 2. Informatieanalyse
 3. Testmanagement
 4. Business Proces management
 • Nidaros IT Solutions

Wij zijn uw technologisch partner door u te ondersteunen met met slimme IT-oplossingen. Nidaros bestaat uit specialisten die een uitgebreid assortiment van softwareontwikkeling, onderhoud en ondersteunende diensten aanbieden.

Wat bieden wij?

 • Softwareontwikkeling
 • Onderhouden en aanpassen van uw automatiseringsprocessen
 • Informatieanalyse
 • Testmanagement
 • Ontwikkeling van software- en marktconcepten
 • Nidaros Concepts

Naast al onze IT producten en diensten ondersteunen wij bedrijven voor het opzetten van nieuwe  businessideeën o.b.v. door ons ontwikkelde diensten en / of producten . Door onze uitbreide ICT-kennis maken wij de meeste ideale match maken tussen het proces en de IT die daar voor nodig is.

Specialist in Robotic Process Automation

Wij automatiseren bedrijfsprocessen met Robotic Process Automation tools, waarbij we software robots configureren en ‘opleiden’ voor het reduceren van handmatige dataverwerking.

Nidaros Consultancy beweegt zich in het IT-consultancy- / detacheringsveld. Focus ligt hierbij op RPA. Momenteel hebben we een tien consultants in dienst. Daarnaast huren we (indien gewenst) specialisten in. Voor nu zijn we echter specifiek op zoek naar nieuwe ‘eigen’ consultants, voor werkzaamheden bij een landelijk opererende financiële dienstverlener, maar ook voor andere projecten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij kijken er naar uit om onze kennis te delen!

Direct Contact