Meteen naar de inhoud

Wat is RPA?

Robotic Process Automation (RPA) is een vorm van automatisering waarbij een robot de bestaande software gebruikt, zoals je medewerker dat ook zou doen. De robot maakt geen fouten en werkt 24/7 door. Het biedt kansen waar traditionele IT niet mogelijk is en nog veel handmatig werk wordt verricht. 

Ben jij je bewust van de winst in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit die ontstaat door de invoering van RPA? En dan hebben we het belangrijkste aspect nog niet eens benoemd: Lean management. Je bedrijfsresultaten verbeteren door verspilling te elimineren.

Robotic Process Automation (RPA)
SAIO

SAIO

Met SAIO – voorheen RoboPlatform – maakt Nidaros jouw RPA-oplossingen mogelijk. SAIO is een RPA-software ontwikkeld door ING. Nidaros heeft met ING een exclusieve samenwerking voor het gebruik van SAIO in Nederland. SAIO legt de focus op het innoveren door middel van artificiële intelligentie (AI). Hierdoor kunnen de robots van SAIO leren van informatie en dus complexere processen aan.

De voordelen van RPA

Flexibel

Robots zijn perfect in staat om piekmomenten te integreren. Daarmee kan je organisatie makkelijker meebewegen met schommelingen in de markt.

Snel

Robots werken feilloos, 24/7 door. Daarmee zorgen ze er niet alleen voor dat processen vloeiend verlopen, maar ook dat medewerkers tijd hebben voor persoonlijke klantprocessen.

Accuraat

Een robot is nooit ziek, maakt geen fouten en levert zeer nauwkeurige uitkomsten. Dit biedt de mogelijkheid om je processen continu te optimaliseren.

Demo?

Benieuwd naar RPA in actie?
Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvende demo sessie.