Meteen naar de inhoud

Spider

Robotic Process Automation (RPA) stelt bedrijven in staat om processen zo te automatiseren dat terugkerende (repeterende) werkzaamheden eenvoudig door robots kunnen worden uitgevoerd. Met dezelfde software die de medewerker ook gebruikt, maar dan 24/7 en foutloos.

Nidaros heeft Spider ontwikkeld om de handelingen van de robot en het verloop van de betrokken processen te monitoren. Het is een ‘intelligent workload manager’ die organisaties helpt om het maximale uit RPA te halen. Dit realiseren we door geautomatiseerde processen optimaal te benutten. En meer inzicht te krijgen in de opbrengst van processen door monitoring. Via een dashboard heb je een compleet live-overzicht in de kwaliteit van processen en de prestaties van je robot. Bijsturen wordt eenvoudiger en kan sneller.

Nidaros Spider

Samen processen te lijf

Spider gebruiken we om een ‘smart factory’ – met naast je eigen medewerkers, ook een virtuele medewerker- op te tuigen.  Daarmee creëer je op een hele eenvoudige wijze in feite je eigen distributiecentrum. Pak je het op deze manier aan, gebruik makend van en gebaseerd op alle door ons opgedane kennis, dan draait je ‘smart factory’ daadwerkelijk 24/7 met maximale opbrengst.

De voordelen van Spider

Inzicht

Spider zorgt ervoor dat jij één plek hebt waar vanuit je al je gerobotiseerde processen kan zien.

Besparing

Bespaart tijd en geld door een hogere opbrengst en doordat er meerdere processen tegelijkertijd draaien.

Rapportage

Spider genereerd statistieken van je processen en geeft deze in functionele rapportages weer.

Beheer

Je hebt het beheer in eigen handen. Zo kun je gemaakte afspraken per proces terugvinden.

Meer Informatie over Spider? 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.