Meteen naar de inhoud

SAIO

Met SAIOvoorheen RoboPlatform – maakt Nidaros jouw RPA-oplossingen mogelijk. SAIO is een RPA-software ontwikkeld door ING. Nidaros heeft met ING een exclusieve samenwerking voor het gebruik van SAIO in Nederland. SAIO legt de focus op het innoveren door middel van artificiële intelligentie (AI).

AI is het vermogen van een computer om niet alleen gegevens te interpreteren, maar hier tevens van te leren. Door de toevoeging van AI worden de robots dus steeds slimmer. Dit maakt het mogelijk om complexere processen te automatiseren. Hiermee is SAIO helemaal voorbereid op de toekomst.

Programmeer op jouw manier

Geen nieuwe programmeertaal leren, maar direct aan de slag. SAIO biedt jou als developer de keuze om scripts te bouwen in jou programmeurtaal. Zo kan je gebruik maken van C#, VB, Python en zelfs Pascal.

Ben je thuis in programmeren, maar wil je snel de juiste functies van RPA kunnen vinden? Dan is de Low-code module van SAIO iets voor jou. Met behulp van een visuele interface zorgt SAIO ervoor om jou de juiste code te tonen en te gebruiken.

Als gebruiker van SAIO bestaat ook de mogelijkheid om processen in een flow te ontwikkelen. Hiermee ben jij in staat om snel en visueel een proces te bouwen. Door deze techniek kun je ook zonder programmeerkennis toch de kracht van RPA gaan gebruiken.

SAIO client 4

De kracht van SAIO

Veiligheid

SAIO houdt zich aan de hoogste veiligheidseisen (SOX, SIA triad).

Flexibiliteit

De robots worden aangepast aan jouw proces.

Controle

De robots zijn eenvoudig te beheren in het SAIO platform. Zou hou je altijd de controle.

Snel resultaat

Met SAIO heb je in korte tijd je processen geautomatiseerd.

Stabiliteit

Ook onder hoge druk blijven je robots doorwerken.

Demo?

Benieuwd naar SAIO in actie?
Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvende demo sessie.