Meteen naar de inhoud
Home » Blog » ING’s RoboPlatform wordt SAIO

ING’s RoboPlatform wordt SAIO

  • 1 min read
RoboPlatform wordt SAIO

Het bekende RoboPlatform van ING krijgt per 28 mei 2021 een nieuwe naam. Het platform wordt omgedoopt tot SAIO. De nieuwe naam sluit beter aan bij alle ontwikkelingen die het platform doorloopt. Het Hoogeveensche bedrijf Nidaros maakt veel gebruik van het platform en kijkt enorm uit naar de nieuwe mogelijkheden voor haar klanten.

Nidaros houdt zich met name bezig met Robotic Process Automation (RPA). RPA is een vorm van automatisering waarbij een robot repeterende handelingen van medewerkers overneemt. “Met nieuwe innovaties op het gebied van Artificial Intelligence (AI) biedt SAIO straks RPA oplossingen die voorheen niet mogelijk waren.” aldus Gerben Dolsma, eigenaar van Nidaros. Om deze stap in automatisering te bekrachtigen, krijgt RoboPlatform daarom per 28 mei de nieuwe naam SAIO. Dolsma: “Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen die SAIO gaat bieden voor onze klanten. Wij kijken er dan ook enorm naar uit om deze nieuwe mogelijkheden samen met onze klanten op te pakken en te integreren in hun business.”

Benieuwd naar SAIO?

Klik dan hier voor meer informatie over SAIO. Daarnaast kan je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende demo. Hier geven we je een kijkje in dit gloednieuwe platform.