Meteen naar de inhoud
EU

Hoogeveen 16 oktober 2020:

Intelligent workflow schedule

Ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):

Aanleiding

Afdelingen die werken met unattended an attended robotic proces automation geven aan dat ze geen overzicht hebben in werkzaamheden die gepland zijn en werkzaamheden die uitgevoerd moeten gaan worden. Daarnaast is de vraag dat afdelingen graag overzichten willen hebben wat er is gebeurd in deze werkzaamheden. De afdelingen willen realtime overzicht hebben en een goede track and trace log hebben.

Doelstelling

Een softwareproduct die een eenvoudige weergave geeft van geplande werkzaamheden, werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en een duidelijk overzicht van werkzaamheden die niet zijn uitgevoerd, goed zijn gegaan of fout zijn gegaan. Met deze informatie zou een afdeling inzicht moeten krijgen in huidige werkzaamheden en forcast informatie.