Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Vacature Junior RPA Developer

Vacature Junior RPA Developer

  • 2 min read
Vacature
Voor het robotiseren van processen zijn wij op zoek naar een Junior RPA Developer, die zich kan inleven in de bedrijfsprocessen van de klant! Wij automatiseren menselijke taken uit bedrijfsprocessen of repetitieve systeemtaken door middel van de inzet van softwarerobots. We werken hoofdzakelijk met de software SAIO van ING en de eigen software Spider.

Functieomschrijving

Nidaros is een gespecialiseerd RPA-/AI-bedrijf. Wij leveren Robotic Process Automation advies en implementatie aan onze klanten. Door een unieke werkvorm worden de ontwikkeling van de software robots vanaf locatie van Nidaros uitgevoerd. Ons kantoor is gevestigd in Hoogeveen en Amsterdam. Naast jouw programmeer skills analyseer en ontwikkel je in nauwe samenwerking met geselecteerde bedrijven in Duitsland en in Nederland toepassingsmogelijkheden voor het gebruik van RPA en AI-technologieën. Samen met de bedrijven worden de structuren en processen geanalyseerd voor RPA en AI-toepassingen. Bovendien moet de ontwikkeling en het testen van de RPA en AI-technologieën worden uitgevoerd. Hiervoor wordt diepgaand programmeerwerk op het gebied van data-analysetechnieken uitgevoerd. Start datum: 14-06-2021 Eind datum: 14-09-2021 Locatie: Hoogeveen

Wij vragen:

De aanvrager moet de volgende kennis en kwalificaties aantonen: Goede kennis van programmeren bijvoorbeeld C# of .Net; Communicatieve vaardigheden; Goede kennis in de analyse van use cases – Analytische skills; Engelse taal / Nederlandse taal / Duitse taal; Bijna afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfsinformatica / informatica of een verwante vakgebieden MBO 4;

Wij bieden:

Innovatieve omgeving; Leuke collega’s; Afwisselend werk met leuke klanten; Doorgroeimogelijkheden; 25 vakantiedagen bij full time aanstelling.

Bedrijfsprofiel

Nidaros is een jonge, ambitieuze en groeiende onderneming gespecialiseerd in RPA en AI. Door onze unieke manier van werken kunnen wij onze klanten een Robot fabriek aanbieden waarmee bedrijven eenvoudig kunnen opschalen, beheren en monitoren. Werken bij Nidaros betekent korte lijnen, mooie projecten, bijzondere klanten en professionele eigen verantwoordelijkheid waarbij je je talenten kan inzetten, maar vooral ook leuke collega’s!