Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Nidaros gaat verhuizen per 1 juli 2021

Nidaros gaat verhuizen per 1 juli 2021

  • 1 min read
nidaros-kantoor-buitenvaaart-hoogeveen

Per 1 juli 2021 gaat gaat Nidaros verhuizen. We verlaten het oude kantoor en verhuizen naar een nieuwe locatie. Het nieuwe kantoorpand biedt de ruimte die nodig is voor de groei van het bedrijf. Ver van huis gaat Nidaros niet, het bedrijf blijft gewoon in Hoogeveen.

Nidaros houdt zich met name bezig met Robotic Process Automation (RPA). RPA is een vorm van automatisering waarbij een robot repeterende handelingen van medewerkers overneemt. In 2019 was RPA volgens onderzoeksbureau Gartner nog de snelst groeiende bedrijfssoftware ter wereld. Volgens Gartner zet deze snelle groei in RPA de komende jaren nog voort. Nidaros hoopt dat dit nieuwe kantoorpand de groei van het bedrijf kan faciliteren. 

Kopje koffie in het gloednieuwe pand?

Kom gerust eens langs om het nieuwe hoofdkwartier van Nidaros te bezichtigen. Vanuit dit kantoor monitoren en onderhouden wij al jouw RPA-activiteiten. 

Adresgegevens nieuwe locatie

Buitenvaart 1019
7905 SB Hoogeveen
Tel: +31 (0)85 485 8000
A37 Afrit 1 Hoogeveen-oost