Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Stage HBO met baangarantie

Stage HBO met baangarantie

  • 2 min read

Voor het beheren van gerobotiseerde processen zijn wij op zoek naar een RPA-beheerder, die zich kan inleven in de bedrijfsprocessen van de klant! Wij automatiseren menselijke taken uit bedrijfsprocessen of repetitieve systeemtaken door middel van de inzet van robots.

We werken hoofdzakelijk met de software van Roboplatform/SAIO (ING) en Spider (Nidaros).

Functieomschrijving

Nidaros is een gespecialiseerd RPA-/AI-bedrijf. Wij leveren Robotic Process Automation advies en implementatie aan onze klanten. Door een unieke werkvorm worden de ontwikkeling van de software robots vanaf locatie van Nidaros uitgevoerd. Onze kantoren zijn gevestigd in Hoogeveen.

Naast jouw beheer skills, analyseer en ontwikkel je in nauwe samenwerking met geselecteerde bedrijven in Duitsland en in Nederland toepassingsmogelijkheden voor het gebruik van RPA en AI-technologieën. In nauwe samenwerking met de bedrijven worden de structuren en processen van deze bedrijven geanalyseerd voor RPA en AI-toepassingen. Bovendien moet de ontwikkeling en het testen van de RPA en AI-technologieën worden uitgevoerd. Hiervoor wordt diepgaand programmeerwerk op het gebied van data-analysetechnieken uitgevoerd.

Locatie: Hoogeveen

Gevraagd wordt

De aanvrager moet de volgende kennis en kwalificaties aantonen:

Goede kennis van desktopapplicaties en (Windows)rechten;
Communicatieve vaardigheden;
Goede kennis in de analyse van use cases – Analytische skills;
Engelse taal / Nederlandse taal / Duitse taal;
Bijna afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfsinformatica / informatica of een verwante opleiding

Geboden wordt

Innovatieve omgeving;
Leuke collega’s;
Baan garantie na je stage;
Afwisselend werk met leuke klanten;
Doorgroeimogelijkheden;
25 vakantiedagen bij full time aanstelling.

Bedrijfsprofiel

Nidaros is een jonge, ambitieuze en groeiende onderneming gespecialiseerd in RPA en AI. Door onze unieke manier van werken kunnen wij onze klanten een Robot fabriek aanbieden waarmee bedrijven eenvoudig kunnen opschalen, beheren en monitoren.

Werken bij Nidaros betekent korte lijnen, mooie projecten, bijzondere klanten en professionele eigen verantwoordelijkheid waarbij je je talenten kan inzetten, maar vooral ook leuke collega’s!