Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Onze spin in het web: de Spider!

Onze spin in het web: de Spider!

  • 2 min read
Spider Nidaros

Door de inzet van RPA kun je processen automatiseren door ze te laten uitvoeren door je eigen virtuele medewerker. Laten we deze medewerker voor het gemak Robin noemen. Wanneer je een proces hebt gerobotiseerd en deze dus als taak aan Robin hebt gegeven, wil je wel – net als bij iedere andere medewerker – weten hoe Robin zijn taken heeft uitgevoerd, wat hij precies heeft gedaan en wat er nog op zijn planning staat. Om Robin aan zijn spreekwoordelijke mouw te trekken en hem goed in de gaten te houden, hebben we bij Nidaros de Spider ontwikkeld. 

Haal het maximale uit RPA

Met onze Spider heb je middels een track en trace systeem inzicht in alles wat Robin en zijn virtuele collega’s doen. Robin geeft continue terugkoppeling aan de Spider wat hij tijdens het doorlopen van zijn processen is tegengekomen. Voor jouw ‘echte’ medewerker wordt dit overzichtelijk gepresenteerd op een dashboard. Wel zo makkelijk! De Spider is ontwikkeld om de handelingen van Robin en het verloop van de betrokken processen te monitoren. Dit realiseren we door de geautomatiseerde processen optimaal te benutten en meer inzicht te krijgen in de opbrengst van die processen door constante monitoring. Via een dashboard heb je een compleet en real time overzicht in de kwaliteit van processen en de prestaties van Robin. Bijsturen wordt eenvoudiger en sneller!

Mogelijkheden

Door de inzet van de Spider, haal jij het maximale uit Robin en de processen waar hij mee bezig is. Je houdt continue een oogje in het zeil en stuurt bij waar nodig. Robin werkt dan wel zelfstandig en foutloos, maar zelfs Robin heeft soms wat aansturing nodig! Wil je meer weten over de Spider? Neem dan contact met ons op. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn! 

Meer weten over RPA?

Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.
Hier leggen we de ins en outs van robotisering uit en wat dit voor jou kan betekenen.