Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Contractregistratie

Contractregistratie

  • 1 min read
Nidaros - Impressies

Probleem

Voor bijvoorbeeld huurcontracten dienen specifieke taken te worden uitgezet naast het administratief registreren van de contracten.

Uitdaging

De contracten moeten worden vastgelegd in het daarvoor bestemde systeem. Daarbij komen neventaken kijken zoals het registreren van de personen uit het contract in hetzelfde systeem, betaalafspraken opvoeren en correspondentiegegevens vastleggen.

Oplossing

De robot kan contracten uitlezen en gegevens identificeren. Zo weet de robot wat de correspondentiegegevens zijn, welke betaalafspraken er gelden en de personen die moeten worden opgevoerd.

Impact

Een hoge mate van standaardisatie. Data wat consistent wordt ingevoerd binnen het systeem zorgt voor een overzichtelijk geheel. De robot zorgt voor minder foutieve of ontbrekende input (afhankelijk van de gegevens die uit het contract zijn te halen).