Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Rapportages genereren

Rapportages genereren

  • 1 min read
Nidaros - Impressies

Probleem

Je hebt een groot klantenbestand welke je mogelijk (periodiek) rapportages wilt sturen. Deze moeten echter handmatig gevuld worden met behulp van bepaalde templates.

Uitdaging

Naar mate je klantenbestand groeit kan het ophalen van de gegevens voor de rapportage en het versturen van de rapportages een uitdaging worden. Voornamelijk wanneer je deadlines hebt voor je rapportages die je wilt behalen.

Oplossing

Bij het opzetten van je rapportage kan de robot ondersteunen bij het ophalen van de gegevens, het verwerken hiervan in het template en het versturen van deze rapportages naar de klant.

Impact

Door het uitbesteden van de rapportages kan de robot je verzekeren van consistente rapportages die op de gewenste tijdstippen worden samengevoegd en verstuurd naar de klant. Zo heb jij meer tijd om de daadwerkelijke strategie te bespreken met de klant en hoef je niet de administratieve taken uit te voeren.