Meteen naar de inhoud
Home » Blog » E-mail verwerking

E-mail verwerking

  • 1 min read
Nidaros - Impressies

Probleem

Mails verwerken/beantwoorden kan veel tijd in beslag nemen. Veelal bij gestandaardiseerde mails welke fungeren als aanvragen voor systemen of cursussen (via standaard aanvraagformulieren) kunnen veel repetitieve handelingen bevatten, zoals registraties in systemen of het aanmaken van accounts.

Uitdaging

Het verwerken van deze mails kan bij grote aantallen zorgen voor mogelijke foutieve registraties. De workload kan ook te hoog worden waardoor er minder mails verwerkt kunnen worden dan gewenst.

Oplossing

De robot kan (vooral bij gestandaardiseerde formulieren/aanvragen) de uit te voeren taken over nemen. De robot hoeft daar niet te stoppen, want deze kan ook de afzenders antwoorden terugsturen (gestandaardiseerd of op basis van situatie).

Impact

Het uit handen geven van de e-mail verwerking levert een behoorlijke tijdwinst op, maar het beantwoorden van de afzenders ontneemt de werkdruk zelfs nog meer. De robot verzorgt daarbij zelfs een stukje klandizie.