Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Slim, slimmer, slimst!

Slim, slimmer, slimst!

  • 2 min read
AI

Bij Nidaros werken we continue aan verbeteringen om jou nog beter van dienst te zijn. En daarom zitten we nooit stil! Eén van onze nieuwste ontwikkelingen is onze AIS hub. En daar vertellen we je graag meer over! 

AIS is een nieuwe hub van Nidaros waarin modules staan die onder AI vallen. Jij als klant kunt zelf de gewenste modules aanschaffen en gebruiken. Een voorbeeld van één van de nieuwste modules, is Payments. 

Met Payments kun je als bedrijf betaalverzoeken (laten) sturen door bijvoorbeeld je werknemers en/of je robots. Als bedrijf krijg je namelijk toegang tot een omgeving waar jouw medewerkers betaalverzoeken kunnen uitsturen naar klanten, maar ook de betaalstatus kunnen bekijken zonder dat de medewerker toegang heeft tot uw financiële systeem. Zo kan de klant snel betalen én wordt de storting snel verwerkt! Dit kan handig zijn voor bedrijven die hun betalingen snel afgehandeld willen hebben na het opleveren van een dienst of project. De gelden gaan direct van de klant naar uw betaalrekening zonder tussenkomst van een derde! 

Om gebruik te maken van onze Payments module  hoeft u geen iDEAL contract of andere afspraken met uw bank te maken.  Onze Payments module is bank onafhankelijk.

Naast de Payments module, zijn er veel meer modules in ontwikkeling! Zo zijn we momenteel ook bezig met automatische documentherkenning door Artificial Intelligence. We zitten niet graag stil en houden je altijd op de hoogte van dat waar we mee bezig zijn.
 

Wil je meer weten over de Payments module en ben je benieuwd of dit iets voor jouw organisatie is? Neem dan vooral contact met ons op!