Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Verruim je kennis met onze E-learning module

Verruim je kennis met onze E-learning module

  • 1 min read
nidaros-elearning

Vraag jij je bij termen en begrippen als RPA, de Spider en SAIO ook af wat we daar nou precies mee bedoelen? Snappen we. Want het feit dat wij er dagelijks mee bezig zijn, betekent natuurlijk niet dat jij dat ook bent! Toch vinden we het belangrijk dat ook jij als onze klant begrijpt waar we het over hebben. 

En vanaf nu kan dat ook! Want bij Nidaros zijn er meerdere (awareness) trainingen beschikbaar voor jou als klant, waar je aan kunt deelnemen. Door het volgen van deze trainingen, krijg je inzicht in de verschillende onderwerpen binnen Nidaros én hoe deze ingezet worden. Zo heb je een idee bij waar wij het nou al die tijd over hebben en waar we zo enorm enthousiast over zijn. 

Wil je meer weten over deze trainingen? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot onze E-learning omgeving.