Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Opkomend evenement; Robotic Process Automation (RPA)

Opkomend evenement; Robotic Process Automation (RPA)

  • 3 min read

Ben je klaar om de wereld van Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) nader te ontdekken? Op donderdag 10 oktober 2024 organiseren wij van 16.00 tot 18.00 uur een exclusieve Masterclass RPA en AI in de IT Hub te Hoogeveen waar je kennis maakt met de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van automatisering.

Voor wie?

Deze Masterclass is bestemd voor alle geïnteresseerden Managers en/of IT-specialisten die zich afvragen wat Robotic Process Automation en Artificial Intelligence voor hun kan betekenen bij het realiseren van de bedrijfsstrategische doelen. 

 

Sprekers:

Jeroen van Genuchten Product Area Lead Intelligent Automation at ING.

Jeroen van Genuchten is Global Lead Intelligent Automation waar ook Robotic Process Automation (RPA) ondervalt.

Jeroen studeerde Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. Na bij het Ministerie van Defensie te hebben gewerkt voor de geheime dienst, ging hij 24 jaar geleden bij ING aan de slag. Hij begon bij IT en werkte daarna als Wholesale banking product manager, Domestic Bank project manager en Customer Journey Expert. Hij begon in 2010 met RPA, waarbij hij software robots gebruikte voor de migratie van meer dan een miljoen klanten en hun producten voor de fusie van Postbank en ING Bank. Nu is hij toegetreden tot de reis die ING onderneemt om de agile, digitale en datagedreven bank te worden, waarbij Robotics & AI als essentiële oplossingen worden gebruikt om deze missie mogelijk te maken.

 

Jeroen Swart  Senior .NET Architect at Quintor.

Jeroen studeerde computertechnology en heeft jarenlange ervaring als software architect. Inmiddels werkt Jeroen al weer ruim 13 jaar voor Quintor en zet hij zich in voor het verantwoord opzetten van duurzame architectuur en security binnen enterprise-klanten. Als competence lead .NET bij Quintor zorgt hij voor gekwalificeerde .NET-ontwikkelaars die betrouwbare software leveren. Hij vertaalt bedrijfsdoelen naar technische oplossingen en creëert een stabiele ontwikkelomgeving door goed georganiseerde processen en beheer. 

 

 Programma:

Inloop vanaf 15.30

Start programma 16:00

16.00-16.45

Jeroen van Genuchten neemt ons mee in de digitale transitie van ING. Wat drijft hem? Waar is hij trots op? Welke learnings heeft hij gedurende afgelopen jaren opgedaan en zal hij met ons delen?

16.45-17.00

Gelegenheid tot het stellen van vragen

17.00-17.10

Korte pauze

17.10-17.50

Jeroen Swart laat zien hoe RPA als tactische oplossing past binnen strategische bedrijfskeuzes, door automatisering van repetitieve taken te bevorderen. Jeroen legt uit hoe een  gedegen systeemintegratie, gebaseerd op een professioneel softwarevoorbereidingsproces, voor naadloze samenwerking van systemen voor een efficiëntere bedrijfvoering kan zorgen

17.50-18.00

Gelegenheid tot het stellen van vragen

 

Vanaf 18.00 tot 19.30 is er een gezellige borrel om na te praten en te netwerken. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

 

Zien wij jou dan? Meld je aan via onderstaande link en zet het in je agenda!

 

Samenwerking: IT Hub Hoogeveen