Meteen naar de inhoud
Home » In vier stappen naar RPA

In vier stappen naar RPA

Nidaros is specialist in Robotic Process Automation (RPA)

Bent u zich bewust van de winst in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit die ontstaat door de invoering van Robotic Process Automation. RPA biedt kansen waar traditionele IT niet mogelijk is en nog veel handmatig werk wordt verricht. Nidaros helpt organisaties de mogelijkheden rondom RPA in kaart te brengen. In vier stappen introduceert u RPA in uw organisatie.

Awareness

Robotic Process Automation (RPA) zet de wereld op z’n kop, Het wordt net zo groot als het internet en is vergelijkbaar met de industriële revolutie. Denkt u dat uw bedrijfsprocessen door veel repeterende handelingen wellicht efficiënter uitgevoerd kunnen worden? Nidaros biedt inzicht in haar Awareness sessie. Tijdens deze sessie bespreken we mogelijkheden, de do’s en dont’s, geschiktheid van processen en hoe Nidaros met uw organisatie de vier stappen naar RPA doorloopt.

 

Discovery

Is het geen vraag meer of RPA meer waarde uit uw organisatie kan halen? In een Discovery sessie gaat Nidaros op ontdekkingstocht langs alle processen binnen uw organisatie. In één dag is helder welke informatiestromen er zijn, hoe deze data nu uw processen stroomlijnt en of en waar dit efficiënter zou kunnen met RPA. Hoe RPA proof is uw organisatie?

 

Implementatie

Ligt er een heldere businesscase voor RPA? Nidaros heeft op basis van ervaring een stappenplan ontwikkeld waarmee een implementatieproces geruisloos verloopt. Tijdens de implementatiesessie brengen we daarom eerst de impact op de organisatie in kaart. Voor welke afdelingen, processen en mensen heeft RPA gevolgen?

 

Support

De implementatie van RPA is klaar. Monitoring en beheer zijn de nu voorliggende uitdagingen. In een Supporting sessie kijkt Nidaros samen met u naar de verschillende actoren die een rol spelen bij de optimale werking van uw robotlandschap. Met behulp van onze Spider – een ‘intelligent workload manager’ – haalt u het maximale uit RPA.