SPIDER

Robotic Process Automation (RPA) stelt bedrijven in staat om processen zo te automatiseren dat terugkerende (repeterende) werkzaamheden eenvoudig door robots kunnen worden uitgevoerd. Met dezelfde software die de medewerker ook gebruikt, maar dan 24/7 en foutloos. Nidaros heeft de Spider ontwikkeld om de handelingen van de robot en het verloop van de betrokken processen te monitoren. Het is een – onafhankelijke -software tool, een ‘intelligent workload manager’ die organisaties helpt om het maximale uit Robotic Process Automation (RPA) te halen. Niet alleen door geautomatiseerde processen optimaal te benutten. Ook door tegelijkertijd meer inzicht te krijgen in de opbrengst van processen door monitoring. Via een dashboard heeft u realtime, compleet inzicht in de kwaliteit van processen en de prestaties van je robot. Bijsturen wordt eenvoudiger en kan sneller.

Samen processen te lijf

De Spider gebruiken we om een ‘smart factory’ – met naast je eigen medewerkers, ook een virtuele medewerker- op te tuigen.  Daarmee creëer je op een hele eenvoudige wijze in feite je eigen distributiecentrum. Pak je het op deze manier aan, gebruik makend van en gebaseerd op alle door ons opgedane kennis, dan draait je ‘smart factory’ daadwerkelijk 24/7 met maximale opbrengst.

In controle zijn en blijven

Met onze Spider blijft u zelf in controle als het gaat om:

  • Het bouwen van processen
  • Het beheren van SLA 
  • Het verdelen van werk over het robot landschap
  • Het krijgen van inzicht in prestaties en kostenbesparingen
  • Realtime informatie over verwerkingen
  • Proactief kunnen reageren op incidenten en problemen

De belangrijkste voordelen op een rij

  • Toenemende efficiency (optimaal inzetten robots, tegelijkertijd draaien van meerdere processen, optimale inzet RPA tools en toenemende snelheid van handelen)
  • Functionele rapportages (inzicht in beschikbaarheid van de robots, het verloop van het proces, voorspellingen o.b.v. workload, structureel incidentmanagement)
  • Transparantie (toenemend inzicht in verloop van processen, automatisch vastleggen van handelingen binnen processen en de volgbaarheid per individueel proces)
  • Besparingen (minder RPA operators nodig en een hogere opbrengst door inzet robots)

Ook wanneer u uw processen reeds heeft gerobotiseerd kan onze Spider u nog steeds prima van dienst zijn. Deze software onafhankelijke tool is voor vrijwel elk robotlandschap inzetbaar.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.