Meteen naar de inhoud
Home » Roboplatform

Roboplatform

RoboPlatform is een door ING Polen ontwikkelde software solution voor het bouwen en beheren van procesrobots. Het is een omgeving die het ontwerp van robotica-oplossingen ondersteunt en flexibel beheer voor gebruikers biedt. Nidaros is als RPA deskundige uw partner om RoboPlatform in te zetten voor het robotiseren van uw bedrijfsprocessen.

Waarom RoboPlatform?

ING Polen heeft brede en lange ervaring met het gebruik van robotica. Dit heeft Nidaros ertoe gebracht samen met ING Polen, RoboPlatform toegankelijk te maken voor ieder die RPA wil implementeren in bedrijfsprocessen. De ruim 10 jaar ervaring die ING en Nidaros hebben opgedaan met RoboPlatform wil Nidaros gebruiken om haar klanten en die van ING te helpen de wereld van robotica te betreden. RoboPlatform – een nieuwe RPA-klasse software –  is er ook voor u!

RoboPlatform ondersteunt zowel attended als unattended modi. In attended modus zijn robots virtuele realtime assistenten die mensen ondersteunen en hun mogelijkheden aanzienlijk verbeteren door repeterende taken sneller en betrouwbaarder uit te voeren. In unattend modus kunnen processen worden geactiveerd zonder menselijke tussenkomst – robots werken op basis van een schema of trigger 24/7. Beide modi worden op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën over de hele wereld.

RoboPlatform is gemakkelijk te gebruiken voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Robots kunnen worden gemaakt van vooraf gedefinieerde componenten. Om te reageren op specifieke behoeften, kunnen oplossingen worden ontwikkeld met behulp van meer geavanceerde modules. De tool bevat drie componenten – Portal gebruikt voor management doeleinden, Studio – voor ontwikkeling en gebruik van robots en RPA Agent – om robots unattended te gebruiken.

 

RoboPlatform stelt gebruikers in staat vooraf gedefinieerde componenten te maken die een substantieel deel van de applicatie vormen – Dit betekent dat de RoboPlatform community van robotica-ontwikkelaars losse eigen modules ontwikkelen. Deze community maakt de tool zelf lerend voor iedere organisatie.

 

RoboPlatform voldoet aan de hoogste eisen op veiligheid.

 

 

Mensen in staat stellen om een ​​stap voor te blijven in het werk.

De strategie van ING is gebaseerd op empowerment en de belofte om bankieren duidelijk en gemakkelijk te maken, altijd en overal beschikbaar en steeds beter. Nidaros denkt verder dan traditioneel bankieren en ontwikkelt nieuwe diensten voor onze klanten. Ontdek RoboPlatform – wees een stap vooruit!