Wat is RPA?

Robotic Process Automation (RPA) is een vorm van automatisering waarbij een robot de bestaande software gebruikt, zoals je medewerker dat ook zou doen. De Robot maakt geen fouten en werkt 24/7 door. Het biedt kansen waar traditionele IT niet mogelijk is en nog veel handmatig werk wordt verricht. 

Ben jij je bewust van de winst in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit die ontstaat door de invoering van RPA? En dan hebben we het belangrijkste aspect nog niet eens benoemd: Lean management. Je bedrijfsresultaten verbeteren door verspilling te elimineren.

Robotic Process Automation (RPA)
RoboPlatform

RoboPlatform

Om de RPA oplossing te realiseren maakt Nidaros gebruik van de software RoboPlatform. RoboPlatform is ontwikkeld door ING. Nidaros en ING hebben de handen ineengeslagen om robotisering bij bedrijven mogelijk te maken. Met RoboPlatform bouwt Nidaros de ‘robotfabriek’. Nidaros ontwerpt, test en implementeert het geheel in jouw organisatie. Dit doen we samen met je medewerkers. Hierdoor kunnen zij het maximale uit RPA halen via monitoring.   

De voordelen van RPA

Flexibel

Robots zijn perfect in staat om piekmomenten te integreren. Daarmee kan je organisatie makkelijker meebewegen met schommelingen in de markt.

Snel

Robots werken feilloos, 24/7 door. Daarmee zorgen ze er niet alleen voor dat processen vloeiend verlopen, maar ook dat medewerkers tijd hebben voor persoonlijke klantprocessen.

Kwaliteit

Een robot is nooit ziek, maakt geen fouten en levert zeer nauwkeurige uitkomsten. Dit biedt de mogelijkheid om je processen continu te optimaliseren.

Demo?

Benieuwd naar RPA in actie?
Dat kan! Neem contact op voor een vrijblijvende demo sessie.