Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Vacature – medewerker Business Support

Vacature – medewerker Business Support

 • 3 min read

Nidaros is een ambitieus en snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA). Wij ontzorgen onze klanten door administratieve, herhalende bedrijfsprocessen en handelingen te robotiseren. Dit betekent dat er meer tijd en rust is voor de werkzaamheden waar medewerkers écht het verschil kunnen maken. 

Het robotlandschap van klanten kan al snel uitgroeien tot tientallen gerobotiseerde werkprocessen. Onze afdeling Business Support houdt hier grip op met onze in huis ontwikkelde Spider. Spider is dé software tool voor monitoring, beheer, scheduling en process mining. Wij stoppen niet wanneer de robot ‘aan’ gaat. Wij helpen onze klanten daarna verder hun processen te monitoren, beheren en – op basis van procesdata – nog beter in te richten om zo de eindgebruiker of consument nog beter te bedienen. Kortom: we blijven een belangrijke sparring- en innovatiepartner voor onze klanten.

Werken bij Nidaros

Werken bij Nidaros betekent werken in een klein team en samenwerken met interessante en bijzondere klanten aan mooie projecten. Denk aan grote ziekenhuisketens, vakbonden, woningcorporaties, arbodienstverleners, waterleidings- en verzekeringsmaatschappijen. Geen dag is bij ons hetzelfde en we leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening.

Omdat wij snel groeien, zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een

Medewerker Business Support 

die zich voornamelijk richt op het monitoren en beheren van gerobotiseerde processen, maar ook een bijdrage levert aan het doorontwikkelen van de Spider en onze AI-hub.

Wil je weten hoe een dag op de afdeling Business Support er bij Nidaros eruit ziet? Klik dan op de onderstaande button:

Jouw profiel

Wil je werken voor de meest innoverende en aantoonbare bedrijven in Nederland? Check dan snel of je aan het profiel voldoet.

Je hebt: 

 • Aantoonbaar technisch inzicht en veel affiniteit met computers en technische omgevingen;
 • Een afgeronde een technische (IT) of administratieve opleiding op minimaal mbo-4 niveau;
 • Kennis van RPA tools en kunnen denken in klantwaarde, of de bereidheid deze kennis op te doen, is een pré;
 
De volgende competenties zijn onmisbaar in de functie van medewerker Business Support:  integriteit, klantgerichtheid, creativiteit, analytisch werk- en denkvermogen, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit, stressbestendig, goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 
Kun jij je daarnaast goed inleven in de klantreis en het proces van klanten? Ben je door jouw enthousiasme en ‘can-do’-mentaliteit in staat om creatieve oplossingen te vinden als het gangbare niet werkt? Én ben jij een echte teamplayer die het leuk lijkt in een dynamische en alsmaar groeiende sector te gaan werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een arbeidsovereenkomst van 40 uur voor de duur van een jaar, met zicht op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. van een 40-urige werkweek;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en creatieve ideeën;
 • Gemotiveerde collega’s die samenwerken om successen voor de klant te realiseren;
 • Een omgeving waarin je kunt groeien, ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen;
 • Natuurlijk een vergoeding voor je reiskosten;
 • Pensioenregeling.
 

Interesse

Wacht niet langer en bel of mail ons! We maken graag een afspraak om een kop koffie met je te drinken. Voor meer informatie over de inhoud van de functie of om je interesse kenbaar te maken, kun je contact opnemen met Gerben Dolsma via 06 – 129 79 675  of gerben.dolsma@nidaros.nl.