Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Een werkdag op de afdeling Business Support bij Nidaros

Een werkdag op de afdeling Business Support bij Nidaros

  • 3 min read

Iedere morgen zet je als eerste alle tv-schermen aan, zodat je goed overzicht hebt op alle processen. Je ziet gelijk dat een proces van een klant in maintenance is gezet door de robot. Je duikt erin en ontdekt dat de robot een update-melding in een applicatie tegenkwam die er normaliter niet is. Samen met de developer en de klant overleg je wat het verstandigst is om te doen; er wordt besloten om het script aan te passen. Je maakt een ticket aan voor de afdeling development, zodat ze dit direct kunnen oppakken. 

Hierna behandel je alle ingekomen berichten van de helpdesk. Een woningcorporatie vraagt of een mailtje voortaan naar een ander adres gestuurd kan worden. Dat is geen probleem. Je kunt in de Spider zelf de configuratie aanpassen van een proces. Nadat je dit gedaan hebt informeer de klant dat de robot vanaf nu het nieuwe e-mailadres gebruikt.

Daarna ga je verder met het beantwoorden van klantvragen en stuur je informatie naar een klant die vraagt hoeveel werk de robot de afgelopen maand heeft gedaan en hoeveel tijd en kosten dit bespaard heeft. Ook wil deze klant graag exact weten welke situaties zich hebben voorgedaan in het proces: met deze informatie kan hij zijn proces intern verbeteren. 

Om 11:00 uur heb je een interne demo van een proces dat binnenkort live gaat. De developer laat zien hoe het proces werkt en legt uit hoe je het proces kan beheren, met andere woorden: wat moet je in welke situatie doen. 

Tussen 12:00 en 13:00 uur is het tijd voor de lunch en doe je mee met een potje pesten in de kantine. Na de lunch ga je verder met je dagelijkse beheer- en supportwerkzaamheden.

Om 14.15 uur heb je een afspraak met de product owner van de Spider: je wilt graag een nieuwe feature in de Spider waarmee jouw werk gemakkelijker zal worden. De product owner vraagt je het hemd van het lijf om je wensen helder te krijgen en de waarde ervan voor Nidaros en haar klanten te kunnen bepalen.  

Rond de klok van 15.00 uur ga je even de zinnen verzetten tijdens het poolen of haal je even een frisse neus buiten, zodat je daarna weer scherp bent. Je sluit vervolgens een nieuwe klant aan op onze AI-hub. Een deurwaarderskantoor wil dat de buitendienstmedewerkers namens het kantoor (zonder toegang tot de bankrekening te hebben) een betaalverzoek aan een klant kunnen sturen en dat zij direct kunnen zien of er al dan niet betaald is.

De rest van de dag ben je brandjes aan het blussen, behandel je binnengekomen mailtjes en telefoontjes. Je sluit de dag af met een goed gevoel: alle processen draaien goed en je hebt weer een heleboel klanten blij gemaakt.